NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Renovering i Danderyd och stenläggning på Lidingö

Hjälp med renovering och stenläggning

Vi är ett företag som du förutom trädgårdsarbeten även kan anlita och ta hjälp av när det kommer till renovering i Danderyd och arbeten som rör stenläggning på Lidingö. Vårt företag kan med hjälp av våra duktiga och erfarna medarbetare åstadkomma ett helt makalöst arbete – helt efter dina förutsättningar, behov och önskemål. Alla våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet inom branschen kommer i samförstånd med dig övers om hur du önskar få arbetet utfört. Om du så önskar kan vi även komma med tips och råd inför ett presumtivt arbete. Det är inget som kostar extra utan ingår alltid hos oss. Detta gör att du alltid kan lita på att vi gör ett mycket noggrant och kvalitativt arbete som du alltid kommer att vara 100% nöjd med. Bra att vet för dig är också att vi alltid erbjuder våra tjänster så länge som just du önskar få hjälp av oss.

Begär en offert!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert till dig för det arbete du är i behov av. Fördelarna med detta är många, inte minst att du i lugn och ro kan begrunda vad vi kan erbjuda och huruvida detta är värt det till det pris som vår offert anger. Vi rekommenderar vi alltid våra kunder att begära minst en offert till från ett annat företag. På så sätt kan du som kund känna dig extra trygg med att priset är korrekt satt i offerten. Det är självklart väldigt enkelt, smidigt och inte minst pålitligt att begära en kostnadsfri offert från oss. Om det är någonting som är oklart angående offerten du fått från oss eller om du vill ha ytterligare information, göra ändringar eller tillägg i den befintliga offerten är det självklart bara att du höra av dig till oss så löser vi det.

Använd dig av ROT-avdrag

Om du är en privatperson så har du möjlighet att dra nytta av ROT-avdraget. Detta ger dig möjlighet att dra av en del av priset. Just i skrivande stund kan du dra av upp till 30% av all arbetskostnad när du anlitar oss som byggföretag i ditt kommande projekt. Är du intresserad av hur det funkar med rot-avdrag så berättar vi gärna mer om det. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig med endera stenläggning eller renovering i ditt nästa drömprojekt.

Kontakta oss redan idag!

Tiden går snabbt och ibland skjuter man saker på framtiden. Det är dumt av många anledningar. Inte minst då mycket byggmaterial har gått upp i pris och kommer att fortsätta stiga. Så därför kan det vara klokt att höra av dig till oss redan idag och kommer igång med dina projekt. Välkommen!
%
Positiva omdömmen
+
genomförda projekt
+
Nöjda kunder

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT