MER OM VILKA VI ÄR

OM OSS

VARFÖR VÄLJA OSS?

SKÄLEN ÄR MÅNGA

Vi är ett företag som du kan anlita om man behöver hjälp med någonting som rör trädgårdsarbeten på Södermalm med omnejd i Stockholm. Allt jobb som utför är omsorgsfullt, noggrant och effektivt genomfört på bästa sätt för dig som kund. Detta gör att du som kund kan känna dig både trygg och säker när du väljer att anlita oss för ditt kommande projekt. Målet med alla uppdrag och arbete vi tar på oss är att göra dig 100 procent nöjd – alltifrån vårt utförda arbete men också den upplevda kundservicen under arbetets gång.

I och med att sommaren nu har kommit och med den riktigt varma dagar, som lyfter kvicksilvret till över 25 grader i stora delar av Sverige, delar vi ut sportflaskor med tryck till alla nya kunder. En flaska perfekt att fylla med kallt vatten och is eller varför inte hemmagjord fläderblomssaft och sedan inta en skuggig och skön plats och njuta av det härliga vädret.

Vår inställning är dessutom att alltid hjälpa dig till dess att du inte önskar mer hjälp från oss. När du anlitar oss så får du alltid hjälp utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål. Välkommen att höra av dig!
Positiva omdömmen
%
genomförda projekt
+
Nöjda kunder
+

KONTAKTA OSS FÖR KOSTNADSFRI OFFERT